
مواد لازم
بادنجان چهار عدد
كره سه قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه یك عدد
سیرخردشده چهارحبه
پودر فلفلقرمز تند یك قاشق چایخوری
گوجهفرنگی دو عدد
آب چهار لیوان
پیاز خرد شده یك عدد
نمك و پودرفلفلسیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
بادنجان را به صورت راه راه پوست كنده و خرد كنید و با كره تفت دهید، سپس، پیاز و سیر خرد شده را بیفزایید و تفت دهید تا مواد نرم شوند.
بعد، گوجه فرنگی را رنده كنید تا به صورت پوره درآید و در قابلمه بریزید و آب را هم بیفزایید. آنگاه، بادنجان، سیر و پیاز تفت داده شده را به گوجه فرنگی افزوده و پودر فلفلقرمز، سیاه، نمك و زنجبیل رنده شده را اضافه كنید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بادنجانها كاملا بپزند.
میتوان در این سوپ، از قارچ خرد شده نیز استفاده كرد.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 52
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16